söndag 23 juni 2013

midsommarhelgen


Vi är husvakter åt morföräldrarna och katten får gå ut i skogen utan uppsikt.
Det känns bra att kunna ge honom det. Katten själv är nöjd med att få gå ute korta stunder i taget och sedan dåsa i vilstolen på altanen desto längre..
Idag har han råkat i slagsmål och blivit riven på kinden av en annan katt. Lite spak är han, och blir gärna ompysslad. Tror inte han direkt var beredd på att någon skulle hoppa på honom, men nu vet han hur det är.


Det är mysigt att bo här ute, nästan som semester! Det är en annan miljö, ostört och bara fågelkvitter. Midsommar firade vi ensamma, med god mat och filmkväll. Gårdagen firade vi däremot A-chan som fyllde 25. Vin och jordgubbstårta, kubbspel, jenga och fina samtal. Nu är det sista veckan på jobbet. Det känns tråkigt. Men därefter har jag åtminstone ett litet beställningsjobb (!) och så hantverksutställning vecka 29 tillsammans med min mor och några till! Och så ska det planeras födelsedagsfirande och så riktsträffen med min förening, där jag och en till kvinna ska hålla i en diskussionsgrupp för flickor. Det finns ju uppenbarligen saker att göra i sommar. Och så råkade jag ju komma in på masterutbildningen och måste bestämma mig för hur jag ska göra med det till hösten... 
Det känns bra. 


1 kommentar:

  1. och icke att förglömma: krocket! ^^
    kärlek från Mindu

    SvaraRadera