måndag 22 juli 2013

garderobsrensning
Titta vad jag fick av min lillasyster bara sådär! Hon kom med varsitt bokpaket till mig och Mutti, och den här har jag önskat mig sedan jag först fick veta om dess existens. Nu kan jag stryka den från min önskelista till min födelsedag i augusti. 
Igår satte jag maniskt igång med att sortera garderoben med inspiration och hjälp av käcka tips från boken, och glömde både bort att äta lunch, hänga upp tvätten och att komma i tid till mina föräldrar som väntade utanför huset i bilen.. Men nu är garderoben iallafall rensad, och en hel hög kläder ska jag pimpa och göra om! 

Igår gjorde jag exempelvis om min fina klänning med skära rosor till en klockad kjol. Den har hängt med sedan gymnasiet och för att ursprungligen vara en produkt från ett av de större klädkedjorna har den hållit sig riktigt bra. Men nu var den så sliten i tyget att det en gång slets upp i ryggen när jag drog upp dragkedjan. Jag sydde då in den, men insåg att det bara skulle vara en provisorisk lösning. 
Som klockad kjol med resårmidja blir det ju inte samma belastning för tyget när det inte stramar åt någonstans, så nu hoppas jag att den ska hålla i flera år till.
Och dragkedjan och det återstående tyget sparar jag till framtida projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar